Post by ovboturlentging on Feb 23, 2022 5:44:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina izturību ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Witch 3 Saga 2022 version ▞▞▞
Bubble Witch 3 Saga Teka-teki cjnc
Esmu tik noguris no vārtu staba maiņas vidus līmenī. Pastiprinātāji nekad nedarbojas vienādi. Tas, piemēram, padara to nomāktu, pārdodot vairāk preču. Esmu 3500 līmenī, tāpēc es zinu, par ko es runāju. Es esmu gatavs dzēst katru jūsu uzņēmuma izveidoto spēli.
Ineresanta atslēgšanās pēc smagas darba dienas.
bieži sasalst pēc 2 gadiem, ne labāk!
Tā ir atkarību izraisoša spēle! Tas ir jautri, bet es novēlu, lai jūs varētu nopelnīt zelta stieņus, nevis tos TIKAI iegādāties! Tas ir vienīgais iemesls, kāpēc es tai piešķiru 4 zvaigznes, nevis 5! Rediģēt (01/18/2022): Man šī spēle ļoti patīk! Kopš atjaunināšanas man nav izdevies piedalīties nevienā no mini izaicinājumiem, kā arī nav izdevies pievienoties burvju koka vai katla spēļu komandai. Esmu gandrīz pabeidzis.
Aizgāja un lejupielādēja šo spēli, izmantojot Ad it up. No 1. līmeņa sasniedza 81. (Mērķis bija pārspēt un nodot 80.), un es to izdarīju. Kaut kā man kaut kā dēļ tika atteikts. Mana laika tērēšana..... Atinstalēts
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Spillehall dut
Spēle turpina izslēgties, un es zaudēju savu līmeni un atlīdzību. Tas ir ārkārtīgi kaitinoši.
Dažreiz tas vienkārši sasalst
Nevar pievienoties komandai. Mērķa atlases ekrāns vienkārši sastingst. Jaunākie atjauninājumi problēmu neatrisināja.
Kļūst tehniskāka, kas ir lieliski. Dažas pamata dublēšanas spēles problēmas, taču joprojām ir lieliska prāta spēle. Par Lauvas kausa balvu diez vai ir vērts spēlēt.
Neesmu apmierināts, ka spēlēju šo spēli ienaidnieka gadu līmenī 1067, un spēles brāzma pārstāja darboties, šī ir 2. reize, kad tas notiek. Kā saglabāt progresu un atjaunot spēli. Šī ir mana laika slepkavas spēle. Ļoti vīlies...
Tā nebija pārāk slikta spēle, bet daži no sarežģītajiem līmeņiem, jums bija vajadzīgas īpašas bumbiņas, un tās parasti maksā diezgan daudz zelta stieņos, un vienīgais veids, kā iegūt zelta stieņus, ir pirkt, pirkt, tāpēc ardievu... Jūs esat pārāk mantkārīgs. Es vienmēr esmu priecīgs maksāt par lietām spēlēs, bet tikai tad, ja lietas ir izdarītas godīgi...
Esmu ļoti satriekts, es nezinu, kas notika, bet pēkšņi es atkal esmu 1. līmenī?! Viss, kas strādā, spēlējot par velti. Tas viss ir pagājis. Šī ir pirmā reize, kad es to piedzīvoju spēlē.
Jautra spēle, kas palīdz nomierināt prātu stresa situācijās.
Šī spēle ir bijusi patiešām jautra un izaicinoša. Tomēr, sākot ar 3221. līmeni, kur viņi iepazīstina ar tiem neglītajiem zaļajiem krupjiem, kas vairo jūsu burbuļus... ughhhhh. Tas ir gandrīz pārāk izaicinoši. Es domāju, ka tas ir vairāk nomākta un kaitinoša, nekā izaicinoša. Dažos līmeņos ir tik grūti panākt progresu, ja 4 no šiem neglītajiem krupjiem pievieno burbuļus. Tas man varētu būt BW3 ceļa beigas. Tas, vai tērēt naudu vēl 5 burbuļiem, piemēram, daudz, ko es nedarīšu. Šī spēle vairs nav jautra. Tik skumji.
Bubble Witch 3 Saga Головоломки rza
Daudz laikietilpīgas kaitinošas reklāmas
Man ļoti patīk šī spēle, pat ja dažas dienas ir ļoti zemas.
Man ļoti patika šī spēle, izņemot to, ka jums ir jāmaksā, kad krājkasīte ir pilna, lai saņemtu atlīdzību. Arī es biju līmenī, kas ir krietni virs 100 un mēģināju spēlēt, un tas teica, ka beidzu augšā un vairs nelādēs un neļaus man spēlēt. Man bija jāatinstalē, es ļoti ceru, ka izlabosit un, iespējams, atjaunināšu ar vairāk zvaigznēm.
Darbojas labi, tad vienkārši pārstāja darboties. Mēģināja atinstalēt un pēc tam pārinstalēt tikai buferi. Iztukšotās kešatmiņas izmēģināja visu.
Es dodu tikai 3 zvaigznes, jo man nepatīk, ka viņi pastāvīgi mudina jūs tērēt naudu. Tas liek man to dzēst, jo tas kļūst ļoti kaitinoši; kad viņi gandrīz neiespējami nokārtot līmeni, nepērkot jaudas vai zelta stieņus. Izņemot to, tas ir jautri
Ļoti laba spēle! Man un manai māsai patika to spēlēt. Stāsts arī bija interesants, maģisks un kaujiniecisks! Māja un medaļas, tik labs pieteikums. 5 zvaigžņu karalis! ⭐⭐⭐⭐⭐
Man ļoti patīk spēle, bet lielāko daļu laika tā sasalst. Šī ir ceturtā reize, kad es instalēju spēli. Problēma ir tāda, kad es pieteicos Facebook, visi nopelnītie pastiprinātāji tika zaudēti. Es nevaru atvērt arī Stellas māju, kamēr tā nav sasniegusi 15 zvaigznes. Visas medaļas bija pazudušas... Visas pūles izgaisa un neko neieguva. Pet Rescue ir viens no labākajiem, ko esmu saņēmis no spēles izstrādātāja. Lūdzu, veiciet to pašu atjauninājumu, nevis sasalst un jautri spēlēt. Paldies!
Labi, tas arī viss. Agrāk man ļoti patika šī spēle, taču kopš brīža, kad sākāt veidot krājkasītes, tā ir kļuvusi arvien sliktāka. Tagad jūs atkal esat mani nosūtījis atpakaļ uz 1. līmeni, kad es izmantoju 2813, un šajā procesā nozagu visas manas burvestības. Īpaši neapmierināts esmu par 2 3. hat burvestībām. Un tas, kā tu man saki to salabot, ir traks! Atvienot no mana King konta un piespiedu kārtā apturēt VISAS manas lietotnes? Tātad, līdz rītdienas rītam es vēlos atgūt visas savas burvestības un progresu, vai arī es atinstalēju, un ES NETIKŠU atpakaļ!
Es esmu 80 gadus jauns, un es esmu izbaudījis šo spēli daudzus gadus. Es valkāju visas cepures, ko esmu savācis šajā laikā. Lieki piebilst, ka Bubble witch ir lielākā un izaicinošākā lieta, ar kuru esmu izklaidējusies. PALDIES9
Tas ir jautri, tas ir viltīgi... nepatīk, kad tu esi gandrīz klāt, pēkšņi tev sastingst...vairākas reizes nācās aiziet...man ļoti nepatīk papildspēle, kas ir iekļauta... tas jums nepalīdz, tas ir kā uzmanības novēršana...kad jūs galu galā zaudējat jebkuru laimestu...tas ir labi, lai gan...es īsti neuzvaru...tas ir labi. Es gribētu sākt no sākuma, ja tas ir iespējams...
Atļaujas skatīt un kopēt visas kontaktpersonas. Nē paldies.
Forša spele
Tā ir laba spēle, izņemot to, ka starp katru līmeni ir jānoklikšķina uz x vai nē apmēram 7 reizes. Un ap 600. līmeni tas kļūst tik grūti, ka nevarēsit spēlēt, nemaksājot naudu
man tas patīk! Šī spēle ir ļoti izaicinoša
Dārgais karali, es spēlēju šo spēli gandrīz 2 gadus, un patiesībā šī ir visu laiku labākā burbuļu šāvēja spēle, kādu esmu spēlējis. Bet tagad BGM balsis trūkst! Man ir jāizslēdz logotipa mūzikas poga un pēc tam tā jāieslēdz vēlreiz, lai mūzika tiktu atskaņota. Kāda laika tērēšana, cilvēk... Ikreiz, kad es atveru šo spēli, man tas jādara atkal un atkal. Ir pagājis gandrīz 1 gads. Mūzikas poga ir jānospiež, jāizslēdz un jāieslēdz vēlreiz, lai iespējotu BGM balsi. Vai varat to salabot, lūdzu?
Tāpat kā visas pārējās burbuļu raganu spēles, arī šī ir lieliska
Es to lejupielādēju, un tas sastinga un neļāva man spēlēt.
Ir vajadzīgs laiks, lai paskatītos uz savu nākamo sitienu un saglabātu tik daudz papildu bumbiņu, līdz tās būs vajadzīgas. kļūst nedaudz grūtāk
Man ļoti patika spēle, tā ir ļoti laba n funkcijas n viss ir pārāk labi, man tā ļoti patika
Patīk šī spēle. Tagad es esmu 2210. līmenī. Tas ir pārāk jautri.
Man patīk šī lietotne. Dažas man aizņem kādu laiku, bet es beidzot tieku galā. Es nepadošos. Es mīlu mīlu to!!!
Spēle apstājas vienā līmenī. Nevar cilni, lai pārietu uz nākamo
Esmu instalējis šo spēli trīs reizes un nokļūstu noteiktā vietā, un domāju, ka tāpēc, ka es netērēju naudu, pērkot lietas no spēlēm, tā sasalst un neļauj man savākt balvas vai pāriet uz nākamo līmeni. Ļoti vīlies. Jo man ļoti patika spēlēt šo spēli.
Pēc atjaunināšanas... turpina kavēties...
Jautra spēle, piemēram, balvas, kas palīdz pārvarēt līmeņus. Nav skaidrs, kādas ir mirdzošās gaismas, ko izmanto mājas, žoga uc celtniecībai. Kā māju celtniecība veicina gamw?
Vai mēs vienkārši neatrisināsim problēmu ar kāzu līmeni???Esam šeit iestrēgušas vairākas dienas, un es nezaudēšu savu progresu vai ekstras, atinstalējot/pārinstalējot spēli... tāpēc labojiet to?
Bubble Witch 3 Saga Älypelit gyc
Nav iespējams pabeigt augstākos līmeņus, netērējot naudu, un viņi mudina jūs to izdarīt, liekot jūs sacensībās ar citiem spēlētājiem (vai datoru). Arī es pamodināju koku un vajadzēja savākt balvas... nez kāpēc pazuda savienojums, nācās restartēt spēli un pazaudēju balvas. Šajā spēlē ir daudz veidu, kā iegūt naudu.
Cūciņa pilna, netaisās maksāt par atvēršanu. Uzvarēja tos bārus spēlējot. Banka joprojām ir pilna. Šīs monētas tika nopelnītas, tagad man ir jāmaksā, lai tās atgūtu? Nav.
Sliktākā spēle un atbalsta komanda (neviena) jebkad!!! Noteikti lieka laika izniekošana
Bubble Wizard ir viena no manām iecienītākajām spēlēm šeit, iespējams, tiešsaistes burbuļu vedņa konkursā, lai laimētu dāvanu kartes, kas ir lieliska ideja.
Šī spēle pēdējā laikā ir ļoti traucēta un nedod punktus sacensībām un tamlīdzīgi spēles iekšienē. Tiešām apbēdina, jo spēlēju šo spēli kopš tās pirmās iznākšanas.
Man ļoti patīk šī spēle, taču tās lejupielāde patiešām ir tik lēna, un es nevaru atrast un izslēgt jūsu progresa saglabāšanas funkciju, un, lūdzu, pievienojiet dažas detaļas, lai es varētu pielāgot savas mājas un Stellas drēbes, matus, apavu zizli un cepuri... un samaziniet MB.
Mīklu un šāvēja spēle. Ļoti labi.