Post by ovboturlentging on Feb 23, 2022 5:53:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Beat Racing:Car \u0026 EDM 2022 version ▞▞▞
Spēlei ļoti patīk grafika, bet reklāmas ir divdomīgas un neatbilstošas, man ir brāļi, kas spēlē šo spēli, bet vienas spēles reklāmas it īpaši ir ļoti nepiemērotas, lūdzu, izlabojiet to
😊🏎
Spēle ir diezgan liela laika tērēšana ekspertu grūtībām ir joks, jo 5 gadus vecs bērns to var pārspēt, un ir kāds veids, kā saglabāt progresu, ko esat panācis pēc reklāmu skatīšanās ilgu laiku.
Tas ir arī labs, bet pievienojiet
Dhd
Vispirms. Ja spēlē novērtējat 5 zvaigznes, tiek atvērta viņu Google lapa, lai sniegtu atsauksmes, ja vērtējat ar 1 zvaigznīti, atsauksme neko nedara. Tāpēc es šeit vērtēju 1 zvaigznīti nevis viņu kāres pēc labiem vērtējumiem, bet gan šīs spēles viegluma dēļ. Nav nekādu izaicinājumu, esmu veicis 5 ekspertu režīmus ar maksimālo ātrumu un saņēmu visas 100% visas notis, tas nemaz nav izaicinājums, eksperts jūtas tāpat kā vienkāršajā režīmā.
Tas ir jautri, bet grūti
Es nezinu, vai man tas patīk, varbūt tas man nav pārāk labi
Tā bija ļoti laba spēle, izaicinoša un jautra, arī tās fizika ir lieliska, tik daudz automašīnu un dziesmu, bet es vēlos, lai tās pievienotu arī automašīnas statistikas uzlabojumus, taču joprojām ir laba spēle 👏
Sveiks koks rr
Šī spēle ir ļoti jauka
Idk BC ES ESMU SPĒLĒJIS IT JEES B1SH
Labākā spēle
Man patīk šī spēle, jo mūzika ir brīnišķīga ☺️🥰🥰
Šī spēle ir lieliska. Neuztraucieties par reklāmām. Es saprotu, ka jums, puiši, kaut kādā veidā ir jāpelna nauda. Ik pa laikam skatos reklāmas. Es ceru, ka jūs kādreiz izlaidīsit slepkavas spēli, lai jums nebūtu jāpaļaujas uz reklāmām kā galveno ienākumu avotu.
Man patīk šī spēle Spēle ir ļoti jauka 😄
Tas nebija tik labi.
Tas ir ļoti forši
Nsn
Stunt Car Extreme Preteky eiq
Pateicoties stundām ilgiem treniņiem, šķiet, ka vingrotāji bez piepūles lido pa gaisu neiespējamā augstumā.Tomēr psiholoģiskais stāvoklis, kas pazīstams kā "līdumi", var novirzīt malā pat vispieredzējušāko vingrotāju. Šī parādība, kas saistīta ar stresu, dezorientē sportistus un liek viņiem zaudēt izpratni, kamēr viņi atrodas rutīnas vidū. Tas var izraisīt nopietnus savainojumus. Aizmirsti par to. Tā ir laba spēle. DAUDZ BOMBĒTS AR REKLĀMĀM!
Sliktākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis, es diez vai varu spēlēt ar tik daudz reklāmu, ka es tev neiesaku šo spēli
Hunnyilin
Jo tas ir garlaicīgi😑, bet vislabāk 👍 okey ٩(ര̀ᴗര́)ᵇʸᵉ
Grafika ir laba, bet vadīklas ir dīvainas un smalkas
Šajā spēlē ir nopietna kļūda, kuru es nevaru pareizi kontrolēt, un citi šķēršļi ir neredzami, šī spēle ir vissliktākā!!!!
Lieliski 👍
Stulbi ar DAUDZ reklāmām
labākais
Man tas patīk, bet ne vairāk kā flīzes ceru
Lieliski!!!!!
Brīnišķīga spēle
Usudjr d
Tik karsti
ES mīlu šo spēli
Bmf sasniegt b ar SC sazsrbm
🅝🅘🅒🅔
Labs auto 😍
Šī ir brīnišķīga spēle, kas atvieglo jūsu ikdienu, un tajā nav jāmaksā nekāda veida maksājums par dziesmas atbloķēšanu, izņemot to, kurai ir nepieciešams VIP, tāpēc jums ir jāiegādājas prēmija.
Beat Racing:Car & EDM Musiqi kcn
Kā BTS armija es gribēju izmēģināt Dzīve turpinās, bet es nevarēju 🙂
Šī spēle ir lieliska, taču tā ir nedaudz garlaicīga, taču tā ir pārsteidzoša
Jauka grafika, tomēr varētu izmantot vairāk dziesmu.
Es vairs nevēlos šo spēli
Beat Racing:Car & EDM Muzică vslg
kas velns👎🖕
Beat Racing:Car & EDM Muzyka vkx
💞😊🥳🥰
Priecīgs🌸😍😍😘😚
Sveiki, ir grūti uzstādīt
Jautra spēle