Post by ovboturlentging on Feb 23, 2022 5:59:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több primogemet csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Érdekes. Androidos telefonról játszom már több mint 2 éve.(2900-as pályán) Nekem csak az alap játék látható túl. 😕Kb egy éve már "paszuly mászást" sem ad.. Stb. Semmi mást, mint pld mást telefonon. Nem kapok pld. "időkorlátos" serkentős lehetőségek sem. Serkentőt sem ill nagynéha plussz szoftver. A napi esti serkentőket sem kb. 2 hónapja. Most a téli kezdőoldal sincs. 😕 Egyre rosszabb!!!! Hiába a frissítés .
A hirdetések továbbra is összeomlik a játékban. Lehet, hogy csak egy új nove-ra van szüksége a nyeréshez, és úgy dönt, hogy megnézi a hirdetéseket, az összeomlik. Ez arra készteti, hogy újraindítsa az egész játékot. A Sweet Cinema booster meg van szerelve. Az első 2 választás mindig semmi, ezt követi a 3. egy emlékeztető, a 4. és 5. választás pedig megint semmi. Arra késztetnek, hogy végigmenj az összes választáson, csak hogy megkapd az összes boostert. Nem mindegy, melyik dobozt választja.
Hogyan: Töltse le és telepítse a Candy Crush Saga Hack
Az utolso frissítés ota kidob
fö csati:/BassSongOfficinalZene csatik-beats(MTC Beatz,fewtile,Sinato-)Facebook-Céges Nándi-Love ...
Join our exclusive Facebook card trading group now & be sure your game is ... 1 + 3,485,796 Pet Rescue Saga, from the makers of Candy Crush Saga & Farm .
Tetszik a játék, de a mikrotranzakciók nyomása túlzásba viszi. Néhány pályát pedig szinte lehetetlen megtenni boosterek nélkül, amelyekből általában nem lesz elég, ha meg nem vásárolja őket.
Elsőre. Jo
Élvezetes! Szuper!!
Fizetned kell, ha le akarsz lépni arról a szintről, amelyen napok óta megragadtál. Nem tűnik tisztességesnek, hogy fizetni kell egy malacpersely megnyitásáért, amelyhez játék közben hozzáadtál. A BÁNYÁI ÍGY SZERETNÉM EZT MIÉRT KELL FIZETNEM 3 DOLLÁRT, HOGY MEGNYITHATJÁK AZ ÁTVÁLT PIGGY BANKOT.........
Régóta játszom, de mindig és úgy értem, mindig elviszik azokat a tárgyakat, amelyek segítenek a booster beszerzésében... pl. a hőlégballon, a csiklandozó lábujj és a Csokoládédoboz, és ez frusztráló, és más lehetőségeket kell adniuk nekünk, hogy néhány szabad életet nyerjünk... ezeken kívül szeretem
Nem elégedett a játékkal, minden alkalommal, amikor egy extra videót szeretne megnézni az első után, a következő képernyő elsötétül, és nem csinál semmit, be kell zárnia az alkalmazást, és újra kell indítania.
Valahányszor elforgatom vagy lezárom a telefonomat. Elveszítem az életem, és a játék újratöltődik. Soha nem volt még ilyenem, biztos egy új hiba!
Nameless Cat Екшън kvsa
Candy Crush Saga სხვადასხვა fyr
Jó kis játék :-)
Nincsenek aranyrudak. Nem számít, milyen szintet nyersz, soha nem kapsz aranyrudat, hacsak nem vásárolsz, plusz mozdulatokat is kell vásárolnod. Nincsenek nagy ösztönzők
De nagy hülyeség
Klasszsz
Trollral kell versenyezni a heti versenyen, igazságtalan. Vissza kell cserélned úgy, ahogy volt
Szórakoztató, ha kihívást jelent. De úgy tűnik, hogy a CCS a kihívásokra fókuszál, amikor magasabbra érsz, azaz 2 kemény meccs, majd 1 lidérc-kemény játék túl soknak tűnik a munka utáni pihenéshez.
Ez a cég szándékosan letépi Önt (látható a weboldalon). NE vásároljon: nem kerülnek át új eszközökre, ha törli a gyorsítótárat, és máskor sem. Megrémültem, amikor azt tapasztaltam, hogy az összes megtakarított és megvásárolt bónusz eltűnt.
Candy Crush Saga ง่ายๆ bzdr
a játék annyira pihentető, de néha unalmas, mert csak csúsztatható, de néha szórakoztató, és több hirdetés jelenik meg, és élőben, azt hiszem, 5 szív és sok kemény szint van. 5 csillagosra értékelem
Candy Crush Saga Hack 2019 Ios, Játékok, Fonás. Candy Crush Saga Hack 2019 Get Free Unlimited Lives Gold Movies To Your Account!... - Free Games.
Joooo
Candy Crush Saga
Jó a játék nagyon szeretem lefoglalt...
Nagyon szeretem ezt a játékot, de azt vettem észre, hogy a férjem telefonján lévő témák és szórakoztató dolgok nem jelennek meg a telefonomon még azután sem, hogy frissítem az alkalmazást, amelyet ő kap az órahirdetés használatához, de ez nem igazságos.
Ez egy szórakoztató és kihívásokkal teli játék, és akkor kezdi felismerni, hogy van, amikor egyszerűen nem engedi nyerni. Hagyd állni néhány órát/napot, aztán varázsütésre nyersz, mintha nem is lenne nagy baj. Oké, ezt elfogadtam, ez rendben van, de aztán észrevettem, hogy gyakran úgy éreztem, mintha már játszottam volna ezekkel a pályákkal. Kiderült, hogy néhány pályám valóban ismétlés volt, és teljesen eltér a szintfelmérő videóktól. Nem akarok olyan szinteket csinálni, amin már túljutottam!!
Túl sok 30 másodperces üzenetküldő hirdetés, le kell állítani az alkalmazást, és újra kell kezdeni. A frissítés óta sok videó el sem indul, vajon tudják ezt az Ön töltése alatt álló ügyfelek
Eddig semmi gondom nem volt a játékkal, még azt is elfogadtam, hogy így a 4000. szintek fölött (konkrétan 4736)hetekig küzdök 1-1 pályával, de mostanság állandóan széttöredezik a képet, lefagy.
Candy Crush Saga az App Store-ban
Tisztességes módja az idő múlásának, de a mohó készpénzes fizetési falak annyira nyilvánvalóak. Kereshetsz játékon belüli aranyat, de ez egy fizetőfal mögé van zárva, és máskülönben nem engedi hozzáférni. Egyes pályákat pedig arra tervezték, hogy a játékosokat valódi pénz költésére kényszerítsék, hogy elég magas pontszámot érjenek el a 3 csillagos értékeléshez bizonyos szinteken. Legyen óvatos, mire kattint, mivel a játék nagyon keményen igyekszik rávenni a játékosokat valódi pénz költésére.
jo
Nincs tele a piggybank mégis azt irja
Jó jo
A 3 a játék élvezetét szolgálja. Azonban soha nem kapom meg a napi jutalmakat/boostereket, amiket megnyerek, különösen a kókuszkorongot, ezért nem vagyok hajlandó semmi extraért fizetni. Kingnek meg kell oldania ezeket a problémákat.
Candy Crush Saga 캐주얼 게임 rac
Mára a 25 aranyrudam eltűnt..nem értem pedig nrm használtam el.